Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie - Festivităţi desfăşurate în Olanda cu prilejul urcării pe tron a noului rege

ro

24 Apr, 2013 18:09 641 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe  atenţionează cetăţenii români care doresc să se deplaseze pe teritoriul Olandei că, la data de 30 aprilie, în Amsterdam, va avea loc ceremonia de urcare pe tron a Regelui Willem-Alexander, după abdicarea Reginei Beatrix.

Ministerul Afacerilor Externe transmite următoarele recomandări cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Olanda pentru a asista la acest eveniment istoric:
evitarea centrului oraşului Amsterdam (în particular a pieţei Dam), care va fi extrem de aglomerat;
folosirea transportului în comun către Amsterdam şi în interiorul oraşului, întrucât circulaţia pe numeroase artere va fi restricţionată, iar parcările vor fi foarte solicitate;
în situaţia cazării în  oraşul Amsterdam, obţinerea unei rezervări confirmate la hotel înainte de sosirea în oraş, dat fiind riscul ca hotelurile să fie ocupate în proporţie ridicată  în ziua respectivă.

Autorităţile olandeze au anunţat că există posibilitatea ca legăturile rutiere şi feroviare cu Amsterdam să fie închise în cursul zilei de 30 aprilie. Pe legăturile feroviare dintre Amsterdam şi aeroportul Schiphol se pot înregistra întârzieri, curse redirecţionate sau chiar anulate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români aflaţi în Olanda în intervalul 27-30 aprilie 2013 să ia în considerare riscurile de securitate asociate zonelor aglomerate.

Pentru situaţiile de urgenţă (pierderea documentelor de călătorie, arestări, dispariţii, spitalizări etc.), puteţi contacta Ambasada României la Haga, la  numărul de telefon 0031-(0)70-354.1580 sau 0031-(0)622-823.300.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii