Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie – condiţii meteorologice dificile Norvegia

ro

30 Dec, 2014 15:13 1750 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români asupra faptului că Institutul Naţional de Meteorologie din Norvegia (http://www.met.no/Ekstremvarsel) a emis la data de 30 decembrie 2014 o avertizare meteorologică extremă valabilă în mod special pentru zilele de marţi, 30 decembrie 2014 şi miercuri 31 decembrie 2014. Prognoza meteo se referă la precipitaţii abundente care pot duce la inundaţii extinse în regiunile următoare: Namdalen, Helgeland, Saltfjellet şi Sør Salten.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care doresc să se deplaseze pe teritoriul acestui stat sau care tranzitează Norvegia să nu pornească la drum fără a consulta site-urile de specialitate.
Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile oferite prin intermediul aplicaţiei pe telefonul mobil și tabletă „Călătoreşte în siguranţă”, a serviciului de alertă prin SMS aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!” și prin consultarea „Ghidului de călătorie pentru sărbătorile de iarnă 2014” disponibil pe întreaga perioadă a sărbătorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii