Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie - Bosnia şi Herţegovina

ro

01 Jul, 2014 09:23 923 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii care se deplasează în Bosnia şi Herţegovina cu privire la starea actuală a drumurilor, după cu urmează:
  • M-18: Srebrenik-Sicki-Brod traficul este obstrucţionat, iar vehiculelor nu le este permis accesul prin localitatea Tinja.
  • Camioanelor le este interzis accesul pe drumul regional R-461 Srebrenik-Bukva şi pe R-461a Srebrenik-Donja Orahovica.
  • Alunecările de teren au provocat închiderea totală a drumului M-18 între Tarnovo şi Brod, pe râul Drina, Dobro Polje-Miljevina şi pe M-4 între Simin Han şi Kalesija (Babajici).
  • Ca variante ocolitoare pentru autoturisme, se recomandă folosirea rutei Dobro Polje-Jelasca-Miljevina, iar pentru autobuze şi tiruri varianta Sarajevo-Sokolac-Rogatica-Gorazde-Brod.
  • Traficul este încă oprit în R-459 Lopare-Gornja Tuzla, obstrucţionat în M-17 Maglaj-Doboj (Kosovo) şi M-16.1 Klasnice-Prnjavor şi pe autostrada M-4: Simin Han-Kalesija sau pe M-18 între Tuzla şi Bijelina (în Lijesce).
  • Pe traseul M-14.1 Bosanski Brod-Odzak, în Lijesce, a început procesul de deminare a zonei, de aceea suspendarea temporară a traficului este posibilă.
MAE recomandă cetăţenilor români care doresc să tranziteze sau să călătorească în Bosnia şi Herţegovina să urmărească atenţionările de călătorie postate pe site-ul www.mae.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii