Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tanar retinut de politisti dupa ce a lovit in mai multe randuri un barbat de 48 de ani, cei doi fiind implicati intr-o tamponare in municipiul Constanta

ro

10 Apr, 2010 20:34 1006 Marime text
În ziua de 09.04.2010, ora 13:05, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 despre faptul că C. CONSTANTIN, de 48 ani, din comuna Cumpăna, în timp ce circula cu un autoturism pe b-dul 1 Decembrie 1918, cu direcţia de mers către b-dul I.C.Brătianu, în dreptul Spitalului Municipal, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de S. FLORIN-IULIAN, de 22 ani, din C-ţa. În urma tamponării, între cei doi conducători auto a avut loc o altercaţie, primul conducător auto fiind lovit în mai multe rânduri cu pumnul în zona feţei de către tânărul de 22 de ani.

În urma loviturilor primite, C. Constantin a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Agresorul a fost reţinut la scurt timp după comiterea faptei, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca în ziua de 10.04.2010, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei cu propunerile corespunzătoare.

S. FLORIN-IULIAN a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii