Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află de când Se îndreaptă vremea în Dobrogea

ro

28 Mar, 2015 19:34 1735 Marime text
Cer noros, ploi pe arii extinse, dar maxime de până la 9 grade Celsius. Aceasta este prognoza meteo pentru Dobrogea, la noapte.
 
Veştile despre vreme se îmbunează pentru zilele următoare. Ploile vor mai zăbovi până mâine în jumătatea estică a ţării, de la începutul săptămânii viitoare urmând să se mute în vest, unde luni şi marţi precipitaţiile vor fi abundente.
 
În jumătatea de est a ţării, cerul se va menţine duminică acoperit de nori şi local va ploua slab, condiţii în care valorile termice vor fi în continuare mai scăzute decât cele obişnuite la sfârşitul lunii martie. În restul teritoriului, pe un fond de vreme normală termic pentru data din calendar, se arată soarele, iar ploile se vor semnala izolat, spun meteorologii.
 
Luni se încălzeşte, îndeosebi în regiunile sud-estice, unde după-amiază temperaturile vor ajunge până la 18 grade, plecând de la numai 9 grade în estul Transilvaniei.
 
Marţi, peste regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi în zona montană, vor fi nori groşi ce lasă ploi, mai ales averse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp. În restul teritoriului, va fi soare, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi în general slabe, în primele ore ale dimineţii şi din nou noaptea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii