Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru săptămâna următoare. Cum va fi vremea de litoral

ro

30 Jun, 2018 21:57 2841 Marime text
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar va fi rãcoroasã. Vor mai fi înnorãri, ploi de scurtã duratã şi, posibil, descãrcãri electrice, local în Moldova şi în zona de munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade în nordul ţãrii şi în depresiuni şi 25...26 de grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai ridicate, spre 18 grade, pe litoral.

LUNI. Vremea va fi în continuare rãcoroasã. Temperaturile maxime se vor situa între 18...20 de grade în nordul şi centrul ţãrii şi 27...28 de grade în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, uşor mai ridicate pe litoral, spre 17...19 grade, dar şi mai scãzute, pânã în jurul a 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat, mai ales la munte, trecãtor va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

MARȚI. Vremea se va încãlzi uşor faţã de ziua precedentã. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul ţãrii şi 28...29 de grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul şi nord-estul teritoriului, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

MIERCURI. Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind normalã din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud şi sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul, centrul şi sud-estul teritoriului, dar numai izolat şi trecãtor, cel mai probabil în Dobrogea şi în zona Carpaţilor Orientali, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

JOI, VINERI si SÂMBĂTĂ. Vremea se va încãlzi uşor şi treptat, iar pe arii restrânse, mai ales la munte, se vor semnala averse şi descãrcãri electrice.

Sursă: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii