Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo Cum va fi vremea în acest week-end

ro

09 Oct, 2019 21:13 1647 Marime text
Vineri, valorile termice vor marca o scădere, în timp ce pentru sâmbătă şi duminică se anunţă vreme predominant frumoasă.

PROGNOZA METEO VINERI

În ţară

Valorile termice vor marca o scădere în regiunile sudice și estice, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, în timp ce în restul teritoriului vor fi ușor mai mici. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua și pe arii restrânse ploi slabe, cu precădere în zona Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei și ușor mai ridicate pe litoral. Dimineața izolat va fi ceață.

La Bucureşti

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va avea unele înnorări la începutul zilei, dar treptat va deveni variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 21 de grade, iar cea minimă de 8...9 grade, ușor mai scăzută la periferie.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

În ţară

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că, în cea mai mare parte a țării, valorile termice vor fi apropiate și local chiar peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade, local mai scăzute în Transilvania, spre -5 grade în depresiunile din estul regiunii unde se va produce brumă. În special în a doua parte a nopții, în zonele joase pe arii restrânse va fi ceață.

La Bucureşti

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 7...10 grade. În a doua parte a nopții, mai ales în zona preorășenească, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

În ţară

Valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă a anului în aproape toată țara; temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între -2...0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 13...15 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea, în zonele joase, în special în est și în sud-est, local va fi ceață.

La Bucureşti

Vremea va deveni mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, cu o maximă a temperaturii aerului de 25...26 de grade și o minimă de 8...10 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Dimineața și noaptea, mai ales în zona preorășenească, vor fi condiții de ceață.

Sursă: România Tv

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii