Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu scăpăm de polei și ger. Meteorologii au prelungit informarea și atenționarea cod galben de vreme rea

ro

26 Jan, 2019 15:18 3608 Marime text
Meteorologii au actualizat informarea meteo de vreme rea. Potrivit ANM, în intervalul 26 ianuarie, ora 14.00 - 27 ianuarie, ora 10.00 se vor semnala depuneri de gheață în sud și sud-est, intensificări temporare ale vântului și ninsori la munte, în special la altitudini mari. 

De asemenea, în intervalul menționat, în regiunile sudice și sud-estice pe spații relativ extinse vor fi depuneri de gheață, iar trecător și pe arii restrânse se vor mai semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Precipitații slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice și nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60...70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

Totodată, a fost actualizată și atenționarea meteo cod galben de polei și depuneri semnificative de gheață în sudul Moldovei și în estul, sud-estul și centrul Munteniei, valabilă în intervalul 26 ianuarie, ora  14.00 - 27 ianuarie, ora 10.00. 

Astfel, în estul, sud-estul și centrul Munteniei, precum și în sudul Moldovei, în special în după-amiaza și seara zilei de sâmbătă (26 ianuarie) vor mai fi precipitații slabe, predominat sub formă de ploaie, ce vor continua să depună polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheață se vor menține.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii