Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare atenţie! Val de frig în perioada 9 - 14 februarie

ro

09 Feb, 2017 09:29 2062 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, în urmă cu puţin timp, o informare meteo de frig și nopți geroase, valabilă până pe 14 februarie.

Astfel, potrivit ANM, în perioada 9 — 14 februarie, vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud, unde temperaturile maxime se vor menține preponderent negative.

Nopțile vor fi geroase la începutul intervalului (în noaptea de joi spre vineri, 9/10 februarie) mai ales în Moldova și în depresiunile intramontane, apoi, local, și în Muntenia, Oltenia, Transilvania și, izolat, în celelalte regiuni.

Temperaturile minime se vor situa, în general, între—17 și—10 grade, mai scăzute, sub—22 de grade, îndeosebi în depresiunile din estul Transilvaniei și jumătatea de nord a Moldovei.

Conform ANM, astăzi vor mai fi ninsori slabe cantitativ în Moldova, Muntenia și Oltenia, precum și în zonele de munte, iar vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, spulberând trecător zăpada. Pe arii restrânse în sud-est vor mai fi depuneri de polei.
 
În funcţie de evoluţia meteorologică, ANM va actualiza prezentul mesaj.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii