Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Informare de ploi, grindină și vijelii, valabilă în întreaga țară

ro

06 May, 2015 13:45 1174 Marime text
 
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o informare de instabilitate atmosferică, valabilă la nivelul întregii țări începând cu ora 21.00 până mâine seară.

Conform meteorologilor, în intervalul 6 mai, ora 21.00 - 7 mai, ora 21.00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, în noaptea de miercuri spre joi (6-7 mai) în special în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia și în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele montane, iar pe parcursul zilei de joi, 7 mai, cu precădere în Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova și local în Oltenia.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și, izolat, 30-40 l/mp.

ANM precizează că, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisă miercuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii