Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este alertă de ninsori. Unde ninge cel mai aproape de Constanța. Care este maxima zilei

ro

29 Nov, 2016 07:01 6521 Marime text
Astăzi, valorile termice vor continua să scadă şi vor determina o vreme mai rece decât în mod normal la această dată, potrivit meteoplus.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar cele minime între -9 şi -1 grad, mai scãzute în depresiuni spre -12 grade.

În sudul ţării, ziua, cerul va fi mai mult noros şi va ninge în Oltenia, pe arii restrânse în Muntenia, dar posibil şi în sudul Dobrogei, pentru ca treptat, din cursul serii, nebulozitatea sã diminueze.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea, când la munte, local în nord, nord-est şi izolat în centru va ninge.

Vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice şi centrale, dar şi la munte, unde mai ales în zona înaltă va sufla tare şi va viscoli sau va spulbera zăpada.

La această oră este Cod gelben de ninsoare în județele Dolj, Olt și Mehedinți, acolo unde, potrivit ANM se semnalează ninsori moderate ce vor determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m şi se va depune strat de zăpadă local de 8-10 cm şi izolat 12 cm. Acestora li se alătură fenomene meteorologice asociate precum intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 25...30km/h.

Cel mai aproape de Constanța acum, la această oră, ninge la București, și în zonele limitrofe.

Maxima zilei de azi va ajunge la 2 grade Celsius iar la noapte minima va fi de -2 grade Celsius.

La această oră, la stațiile meteo din județ, se înregistrează 1 grad la Hârșova și Adamclisi, 2 la Medgidia și Cernavodă, și 4 la Mangalia și Constanța.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii