Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Vreme de toamnă în următoarele două săptămâni la malul mării? Iată ce spun specialiștii

ro

06 Sep, 2021 11:56 1394 Marime text
  • În Dobrogea, încălzirea treptată a vremii din perioada 9 - 15 septembrie va determina înregistrarea de valori mai întâi apropiate de normele perioadei, apoi chiar mai ridicate decât acestea, astfel că maximele vor ajunge la un ecart mediu regional de 24...26 de grade, iar minimele vor fi de 13...18 grade.
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

Vremea răcoroasă va caracteriza începutul intervalului, astfel că vor fi temperaturi maxime de 19...22 de grade şi minime de 10...15 grade.

Încălzirea treptată a vremii din perioada 9 - 15 septembrie va determina înregistrarea de valori mai întâi apropiate de normele perioadei, apoi chiar mai ridicate decât acestea, astfel că maximele vor ajunge la un ecart mediu regional de 24...26 de grade, iar minimele vor fi de 13...18 grade.

Regimul pluviometric va fi deficitar pe durata întregului interval, ploi slabe fiind posibile doar pe suprafeţe mici în primele zile şi din nou la finalul celor două săptămâni de prognoză.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii