Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea la Constanța de Florii și de Paște. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

ro

26 Mar, 2018 13:07 6847 Marime text
Meteorologii au publicat astăzi prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Potrivit ANM, în Dobrogea, în intervalul 26 - 28 martie, vremea va fi rece, iar temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 8 grade, apoi vor crește treptat până la 16 grade pe 31 martie, când vremea va deveni caldă pentru sfârșitul lunii martie.

În cea de-a doua săptămână de prognoză, variațiile termice nu vor fi semnificative, astfel încât media temperaturilor diurne se va situa între 13 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori la începutul și sfârșitul săptămânii și cele mai ridicate la mijlocul acesteia.

Potrivit ANM, temperaturile minime se vor situa în intervalul 26 – 29 martie în jurul normelor climatologice, cu valori cuprinse, în general, între 2 și 4 grade, apoi vor crește treptat până la valoarea de 9 grade pe data de 1 aprilie. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni regimul termic nocturn se va menține relativ constant și se va concretiza prin valori medii de 6...8 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată în jurul datei de 26 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii