Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Vreme frumoasă. Așa spun și meteorologii? Unde este cel mai cald pe litoral acum

ro

20 Jun, 2016 06:48 2518 Marime text
 
Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în Muntenia, Transilvania şi Moldova, cu temperaturi maxime ce se vor încadra, în general, între 29 şi 35 de grade, spune meteoplus.

Disconfortul termic va fi accentuat în sud, în est şi în centru, regiuni în care indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local pragul critic de 80.
Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul şi nordul ţării, unde ziua doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată.
Începând de seara însă, instabilitatea atmosferică se va accentua, iar în Banat şi Crişana vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină;.
Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 50 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade, uşor mai ridicate pe litoral şi în Delta Dunării.
Potrivit vremea.ido.ro, la Constanța, azi va fi senin, maxima zilei va ajunge la 28 de grade Celsius, și șansele de precipitații sunt minime spre zero.
La ora postării acestei știri se înregistrau 18.7 grade Celsius la Hârșova, 19,3 la Adamclisi, 19,6 la Cernavodă, 19,8 la Constanța, 20,8 la Medgidia și 21,4 la Mangalia. 
sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii