Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Un ciclon format în Marea Neagră aduce viscol și ninsori abundente. Din această seară. Ciclonul mai lipsea

ro

10 Jan, 2017 03:13 33058 Marime text
Nori negri se îndreaptă spre noi, și vor aduce alte necazuri care se vor adăuga celor de zilele trecute când a nins, și întreaga zonă a fost și încă mai este paralizată.
 
Un ciclon, avertizează meteorologii, se formeaza deasupra Mării Negre, este încărcat cu precipitații, și potrivit experților, va lovi, cel mai probabil în această seară, județele Constanța și Tulcea.
 
Aici, dar și în județele Călărași și Ialomița, va ninge abundent iar noul strat de zapadă ar putea să măsoare aproximativ 30 de centimetri.
 
Vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, iar în centrul, sudul şi estul ţării, local şi ziua.
 
Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 şi -4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -22...-20 de grade izolat în zonele depresionare din nord-vest şi centru şi în jur de -4 grade pe litoral.
În Dobrogea, jumătatea esticã a Munteniei, în sudul şi centrul Moldovei, precum şi în Carpaţii de Curbură, vântul se va intensifica treptat, iar în cursul nopţii va fi viscol cu viteze la rafală de 50...70 km/h, astfel încât vizibilitatea se va reduce semnificativ şi zăpada va fi troienită.
În estul şi sud-estul Dobrogei, precipitaţiile vor fi mixte şi se va produce polei. 

Sursa foto: Facebook.com/cyclone.of.rhodes

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii