Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Azi nu uita umbrela. Ce ne așteaptă în următoarele trei zile. Prognoza meteo. Detalii. Suntem sub avertizare de vreme severă

ro

08 May, 2017 06:21 4355 Marime text
Astăzi, în zona județului Constanța, principalele caracteristici meteo sunt instabilitatea atmosferică accentuată și ploile însemnate cantitativ.

Totodată, potrivit avertizării emise de Administrația Națională de Meterologie, timp de trei zile, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, estul și centrul țării, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Potrivit meteorologilor în noaptea de marți spre miercuri (9/10 mai) și în cursul zilei de miercuri (10 mai), vremea va deveni rece, temporar va ploua în jumătatea de sud-est a țării.

Maxima zilei de azi în județul Constanța va ajunge la 18-19 grade Celsius.

Acum la stațiile meteo din județ se înregistrează 11 grade la Hârșova, Adamclisi, Medgidia și Cernavodă, 13 la Constanța, și 14 la Mangalia.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii