Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă Cod Galben de condiții meteo periculoase în județul Constanța și zonele din apropiere. Ce spun prognozele. Cât durează

ro

07 Mar, 2018 02:54 4518 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizarea nowcasting, valabilă până la ora 09.00, în mai multe județe astfel: Ialomița, Argeș, Prahova,  Giurgiu, Brăila, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călărași, Dâmbovița, Vaslui, Vrancea, Bacău, Galați, municipiul București, Olt, Mehedinți, Dolj,Constanța și Tulcea.

 

Potrivit specialiștilor în meteorologie se semnalează ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Totodată vor exista fenomene asociate temporar precum ploaie slabă sau burniță și depunere de polei.


Atenție șoferi!

Din acest motiv, pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, poliția rutieră sfătuiește conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile de drum, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, să nu efectueze depăşiri riscante şi să nu frâneze sau să vireze brusc, utilizând, cu precădere, frâna de motor.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii