Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce veşti aduc meteorologii pentru zilele următoare

ro

24 Jan, 2016 17:58 1449 Marime text
În noaptea de duminică spre luni şi luni dimineaţă va fi în continuare ger, dar meteorologii vin cu veşti bune pentru zilele următoare.
 
Luni, valorile termice vor marca o uşoară creştere, minimele urmând să se situeze între minus 13 şi minus 3 grade, iar maximele între minus 8 şi 2 grade. De miercuri şi în a doua jumătate a săptămânii, se va înregistra, însă, un proces de încălzire a vremii chiar şi cu 20 de grade, în unele zone.
 
Deşi valorile termice vor marca o uşoară creştere faţă de zilele precedente, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa, în sud şi sud-est.  
 
Cerul va avea înnorări şi, îndeosebi după-amiaza şi noaptea, temporar va ninge în general slab, pe arii extinse în jumătatea nordică a teritoriului şi local în rest. În vest şi sud-vest, cu precădere spre sfârşitul nopţii, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ploaie şi izolat se va forma polei. În special în prima parte a zilei, în zonele joase de relief din sud şi sud-est şi izolat în celelalte regiuni se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii