Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Cod galben de ceaţă. Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui București – Constanța

ro

11 Nov, 2016 22:42 1322 Marime text
Imagini pentru ceata a2Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această seară, o atenţionare cod galben de ceaţă.

Între orele 22:00 - 2:00, în judeţul Vrancea: Zona de campie; judeţul Bacău: Zona de campie; judeţul Galaţi: Tot judetul, se va semnala ceaţă care va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că din pricina ceții dense, traficul rutier pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat. Între kilometrul 140 și municipiul Constanța, vizibilitatea este redusă - pe alocuri - sub 50 de metri.

În afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice: nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă; în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii