Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai călduroasă zi Astăzi se înregistrează cele mai ridicate temperaturi din această primăvară

ro

17 Apr, 2015 10:45 907 Marime text
 
Meteorologii susțin că astăzi este cea mai călduroasă zi din primăvară. Temperaturile vor ajunge, în cursul acestei zile, până la 26 de grade. 

Astfel, în Constanța, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, cu o temperatură maximă în jurul valorii de 26 de grade și o minimă de 11...12 grade. 

În țară, astăzi, vremea se va menține mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată, dar va deveni în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar începând cu orele serii înnorările vor cuprinde treptat regiunile vestice, centrale și nordice, unde pe arii extinse se vor semnala averse și descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apa vor depăși 15 l/mp. În restul teritoriului, astfel de fenomene își pot face apariția doar cu totul izolat, spre sfârșitul nopții.

Vremea se va menține mult mai caldă decât ar fi normal pentru această data, dar va deveni în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar începând cu orele serii, dinspre nord, înnorările vor cuprinde treptat toată zonă montană și, pe arii extinse, se vor semnala semnala averse și descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apa vor depăși 15 l/mp. Pe crestele înalte ale Carpaților Orientali se vor semnala precipitații mixte. Cu precădere în cursul zilei, vântul va prezența intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zonă înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii