Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă meteo pentru toată ţara Averse cu caracter torențial, descărcări electrice, vijelie, căderi de grindină. Cât durează avertizarea

ro

24 May, 2019 06:45 4989 Marime text
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă până la ora 22.00, în care principalele fenomene vor fi manifestările de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantități de apă însemnate.

În  intervalul menționat vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție pe parcursul zilei de astăzi în regiunile estice, sud-estice, nordice și centrale.

Cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala și în după-amiaza zilei de sâmbătă (25 mai), cu precădere în zona Carpaților Orientali și în regiunile limitrofe.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii