Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost actualizată prognoza meteo pentru județele Constanța și Tulcea. Cod Galben și Portocaliu simultan. Când se estimează a se încheia

ro

02 Mar, 2018 01:19 5069 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, puțin înainte de miezul nopții, prognoza meteo.

Astfel, potrivit unei prime informări, până pe 4 martie ora 10.00 este valabilă prognoza conformă căreia vor fi precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ și strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului.
 

În intervalul menționat va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.


Totodată, până astăzi, la ora 11.00, este Cod Portocaliu, în Moldova, estul Transilvaniei, Muntenia, Dobrogea și local în Oltenia, unde gerul va fi persistent în cea mai mare parte a intervalului, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, izolat mai coborâte, sub -25 grade.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii