Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vă invităm să descoperiţi noile colecţii Simex!

ro

09 Nov, 2015 00:00 4863 Marime text
Venirea în întâmpinarea celor mai înalte aşteptări şi exigenţe ale clienţilor reprezintă cheia de referinţă pentru brandul nostru, prin care ne diferenţiem în piaţă şi ne propunem, totodată, să atingem, în fiecare an, noi standarde ale calităţii prin portofoliul complex şi adaptabil de produse de mobilier, executate la cei mai înalţi parametri, în fabricile Simex din Ardeal.



Pe fondul interesului din ce în ce mai mare al clienţilor faţă de mobila de foarte bună calitate, mobilă realizată din lemn masiv, şi în acest an am acordat o atenţie deosebită lansării pe piaţă a numeroase noi colecţii, prin care reiterăm de fiecare dată dorinţa noastră de a extinde din ce în ce mai mult spectrul de opţiuni pe care clienţii să le poată avea atunci când se hotărăsc să achiziţioneze mobilier din lemn masiv.
Atât noile colecţii Simex, cât şi colecţiile deja consacrate în rândul iubitorilor mobilei stil exprimă respectul nostru faţă de mobila de artă, faţă de calitatea veritabilă. Nota de excelenţă a fiecărui produs Simex este dată de valorificarea la cele mai înalte standarde a lemnului masiv.
Furnirul natural din rădăcini de nuc şi intarsia decorativă cu motive florale desăvârşesc estetic şi calitativ corpurile de mobilier.

PLASMA REGINA


Colecţia Regina se afirmă în rândul colecţiilor noastre printr-o identitate distinctă şi impozantă, ce lasă să se întrevadă nobleţea finisajului executat magistral din esenţe preţioase de lemn masiv. Arta prinde contur cu fiecare detaliu al Plasmei Regina, sculptura executată manual, ornamentaţia fină, impregnată cu foiţă de aur, şi pictura realizată manual pe corpurile de mobilier transformând această colecţie într-un veritabil exerciţiu al excelenţei în prelucrarea şi valorificarea lemnului.
Vă invităm să descoperiţi unicitatea şi rafinamentul de excepţie al Plasmei Regina accesând: http://www.mobilasimex.ro/colectia-regina/plasma-colectia-regina

HOLUL CEZAR


Destinat eleganţei absolute, Holul Cezar antrenează vizual frumuseţea naturală a lemnului şi preţiozitatea tapiţeriei, realizată din materiale valoroase (piele naturală, goblen, catifea sau ţesătură), aducând astfel în locuinţa dumneavoastră o notă de reală somptuozitate.
Puteţi vizualiza imaginile, dimensiunile şi preţurile produselor din Colecţia Cezar accesând: http://www.mobilasimex.ro/colectia-cezar/hol-colectia-cezar

PLASMA CLEOPATRA LUX



Virtuozitatea cu care este realizată Plasma Cleopatra Lux reflectă în detaliu consideraţia noastră faţă de mobila de artă, gradul de acurateţe superior al pieselor de mobilier şi ornamentaţia bogată, sculptată manual de meşterii Simex impunându-se în rândul iubitorilor mobilei de foarte bună calitate.
Plasma Cleopatra Lux constitue o completare la colecţia omonimă - Colecţia Cleopatra Lux -, compusa din garniturile: sufragerie, dormitor, cabinet şi, de acum, plasma. Pentru mai multe informaţii despre Colecţia Cleopatra Lux, vă invităm să consultaţi site-ul: http://www.mobilasimex.ro/cleopatra-lux/cleopatra-lux-bufet-tv

SUFRAGERIA ALYONA


Desprinsă parcă din decorurile maiestuoase de odinioară, Sufrageria Alyona are un profil unic şi bine conturat, care este atent pus în relief prin liniile drepte, solide şi detaliile geometrice impunătoare.
Pregnanţa puternică a lemnului masiv, în armonie cu furnirul natural din rădăcini de nuc, aplicat în tonuri roşiatice, precum şi tapiţeria în culori deschise, disponibilă într-o paletă largă de modele şi materiale, conturează o adevărată simbioză estetică prin care Colecţia Alyona se poate integra cu uşurinţă în orice stil arhitectural.
Vă invităm să descoperiţi liniile şi detaliile rafinate ale Colecţiei Alyona, vizitând site-ul: http://www.mobilasimex.ro/sufragerie-alyona

CAMERA TINERET FIRENZE


Camera de Tineret Firenze constituie o noutate prin care ne adresăm interioarelor de dimensiuni mai mici, care încorporează laolaltă dormitorul şi camera de zi, fiind destinate, de regula, copiilor. Camera de Tineret Firenze cuprinde atât elementele specifice unei garnituri de dormitor (pat, dulap, noptiere), cât şi piese de mobilier ce se regăsesc de obicei într-o cameră de zi sau într-o cameră de lucru (masă de birou, scaun, etajera). 

Camera de Tineret Firenze este realizată, de asemenea, din lemn masiv şi este furniruită cu furnir natural din rădăcini de nuc, în combinaţie cu furnir din nuc.
Odată ce v-aţi hotărât să cumpăraţi Camera de Tineret Firenze, puteţi continua mobilarea locuinţei păstrând aceeaşi linie de design, întrucât Colecţia Firenze cuprinde o paletă largă de garnituri: dormitor, sufragerie, hol, plasma.

Vă invităm să descoperiţi Colecţia Firenze, accesând site-ul: http://www.mobilasimex.ro/mobilier-firenze/mobila-tineret-firenze

Pentru mai multe informaţii despre Colecţiile Mobila Simex, vă invităm să consultaţi site-ul: www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii