Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tichetele de masă - Soluția simplă și sigură de motivare a angajaților

ro

26 Mar, 2018 14:46 3054 Marime text
În ziua de astăzi, una dintre cele mai mari provocări ale companiilor este motivarea angajaților. Dintre metodele alese de angajatori pentru îndeplinirea acestui obiectiv se numără păstrarea unui mediu de lucru prietenos, în care angajații sunt productivi. De asemenea, o altă metodă este motivarea acestora printr-o serie de avantaje suplimentare pachetului salarial, precum acordarea de tichete de masă pe suport de hârtie sau pe suport electronic.
 
Această reprezintă o soluție ideală pentru companii în ceea ce privește motivarea, loializarea și recompensarea angajaților.  În același timp, organizațiile beneficiază de o serie de avantaje, unul dintre cele mai importante fiind cel legat de fiscalitate, și anume, scutirea de la plata taxelor social-salariale și deductibilitatea la plata impozitului pe profit. Astfel, costul pentru angajator este cu aproximativ 37% mai mic, comparativ cu aceeași suma oferită sub formă de numerar.
 
Angajatorii le pot acordă salariaților cu contract individual de muncă câte un tichet de masă cu valoarea de până la 15,09 lei pentru fiecare zi lucrătoare efectuată.
 
Un alt avantaj al angajatorului este logistică simplificată, în cazul cardurilor de masă fiind nevoie de o singură comandă o dată la 4 ani.  Gestionarea rapidă a tuturor operațiunilor (comandă, alimentare, gestiune carduri) se face prin intermediul platformei de comenzi online www.chequeonline.ro. Up România pune la dispoziție un sistem securizat în întregime: un card securizat cu CIP, nominal în tehnologia contactless, tranzacțiile fiind aprobate de către beneficiar prin introducerea codului PIN. În caz de pierdere sau furt , utilizatorii au posibilitatea blocării cardului.
 
 Angajații care beneficiază de tichetele sau cardul de masă Chèque Déjeuner au avantajul de a avea asigurată masă de prânz în timpul programului, ceea ce se înseamnă productivitate și eficientizare a muncii lor.  Angajații au libertea de a alege locația dorită dintr-o gama variată de restaurante, fast-food-uri, hypermarketuri, la nivel național.
 
Up România (Chèque Déjeuner România SRL), face parte din Grupul Up, o companie internațională și solidă. Este prezența în 18 țări și are o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Intră aici și află cum poți obține tichetele de masă pentru salariații tăi!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii