Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reduceri de pana la 30% la Mobilierul Simex, la Targul Mobila Expo, 26-29 martie, Romexpo!

ro

25 Mar, 2015 00:00 5240 Marime text
Primavara reducerilor debuteaza la Casa Mobila Simex pe 26 martie. In perioada 26-29 martie, Casa Mobila Simex are deosebita onoare sa va invite la cel mai mare Targ de mobila cu vanzare, Mobila Expo, organizat in Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti.
Casa Mobila Simex va asteapta cu promotii si reduceri de pana la 30% la mobilierul expus in Standul Simex, Pavilionul C4, in cadrul Targului.
In cadrul Targului, va oferim 20% reducere la mobilierul expus in Standul Simex, Nr. 22, din incinta Pavilionului C4, de la Romexpo. De asemenea, va oferim 10% reducere la orice produs achizitionat pe perioada Targului.

Specialistii nostri va vor intampina in Standul Simex cu cea mai inspirata si diversificata selectie de mobila romaneasca, de foarte buna calitate: sufragerii, dormitoare, ansambluri de hol, baruri, bucatarii, usi de interior si exterior – toate realizate integral din lemn masiv (esente de stejar, fag si tei), in fabricile Casa Mobila Simex din Ardeal.

*Sufrageria Firenze

Colectiile Casa Mobila Simex va ofera posibilitatea de a alege design-ul care sa fie in deplina concordanta cu stilul locuintei dumneavoastra si personalitatea proprie.
Va invitam astfel sa vedeti colectii de mobilier realizat in stil clasic, cu finisaje realizate prin procedee complexe, fie ca vorbim de culori, precum nuc, alb-auriu sau cires, de pastrarea sau renuntarea la capiteluri si ornamentele specifice unei anumite colectii, modele de mobilier cu patina de un anumit tip sau fara patina.
De asemenea, numarul de usi si tipul acestora, usi glisante sau normale, polite de sticla sau polite de lemn, sunt detaliile care ofera o personalitate aparte fiecarei colectii.
Piesele de mobilier pot fi executate atat in serie, cat si la dimensiunile solicitate de client. Proiectantii Casa Mobila Simex se pot deplasa la domiciliul clientului pentru masuratori si schite.

*Bucataria Venetia Lux

Raportul excelent calitate-pret, design-ul somptuos si materialele de inalta calitate, adaptate necesitatilor de functionalitate si confort din prezent, constituie argumentele de baza care ne-au asigurat de-a lungul timpului un flux fidel de clienti, care ne recomanda de fiecare data mai departe, cunoscutilor.
Un alt avantaj major pe care Casa Mobila Simex vi-l pune la dispozitie il reprezinta transportul si montajul asigurate gratuit pe intreg teritoriul tarii.

*Usa Venetia Lux                                                    *Usa Cristina

 Colectiile Casa Mobila Simex va incanta privirea prin simplitate si perfectiune, rafinament si design grandios. Va invitam intr-o veritabila incursiune in tainele mobilei de arta, in perioada 26-29 martie 2015, in Standul Simex, din Pavilionul C4, in incinta Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii