Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

On Clinic Advanced Medical Institute se numeşte acum Medical ON Group (galerie foto)

ro

13 Nov, 2015 00:00 4727 Marime text
Începând cu această lună, On Clinic Advanced Medical Institute devine Medical On Group, atât în Constanţa, cât şi în Tulcea.
 
Adoptarea noului brand este o etapă firească a procesului internaţional şi naţional de rebranding al On Clinic Advanced Medical Institute în Medical ON Group, derulat sub mottoul „Experienţa dovedeşte competenţa“.
 
Evenimentul a avut loc în data de 12 noiembrie 2015, la Clinica Medical ON Group.
 
Rebranding-ul este realizat într-un context în care domeniul medical este marcat de schimbări profunde, iar serviciile medicale devin o prioritate la scară naţională, ceea ce presupune atenţie sporită în tratarea pacienţilor. Medical On Group Constanţa -Tulcea şi-a propus să fie un promotor şi un lider al serviciilor medicale practicate cu un grad mare de profesionalism.
 
Noul brand Medical ON Group este cea mai mare reţea internaţională de clinici ce operează în peste 120 de filiale în întreaga lume. Medical ON Group este prezent în România în patru sectoare medicale, respectiv disfuncţii sexuale masculine, dermatologie, afecţiuni varicoase şi afecţiuni ano-rectale. Medical ON Group deţine clinicile medicale Proctoline, Clinica On, Psoremiss, Varicoline şi Onlinestetic.
 
Medical ON Group are o experienţă de 28 de ani în lume, de 18 ani în România şi filiale răspândite pe toate continentele. Medical ON Group este considerată cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi. Compania are o reputaţie internaţională ca lider în mai multe domenii medicale: urologie, proctologie, dermatologie şi ginecologie.
 
„După 18 ani de experienţă în România, suntem pregătiţi să facem un nou pas în evoluţia companiei, prin adoptarea noului brand Medical ON Group Constanţa -Tulcea. Această schimbare de brand va sprijini noua poziţionare care se va traduce la nivel local prin dezvoltarea unor servicii medicale cu mare profesionalism împreună cu medicii care lucrează în clinica noastră încă de la deschiderea acesteia în Constanţa, ceea ce arată seriozitatea şi sensibilitatea dovedită în acest timp în relaţia cu pacienţii noştri“, a declarat Aura Manole, director executiv al Medical ON Group Constanţa - Tulcea.
 
Noul brand Medical ON Group transmite o viziune umană şi pozitivă a serviciilor medicale, atât prin reprezentarea grafică a logo-ului, cât şi prin culoarea utilizată în logo, care sugerează atât căldură, cât şi seriozitate, căpătând un sens şi mai pregnant într-un context în care serviciile medicale sunt dezvoltate cu partenerii şi clienţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii