Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilă pentru birou din lemn masiv produsă în fabricile Casa Mobilă Simex

ro

27 Feb, 2015 00:00 11248 Marime text
Amenajarea spaţiului dumneavoastră de lucru trebuie gândită şi proiectată cu deosebită atenţie pentru a-l transformă într-un loc destinat succesului profesional. Mobilierul din lemn masiv, în linie clasică, va crea întotdeauna acel optim estetic şi funcţional prin liniile tradiţionale, armonios lucrate, şi prin materialele de înalta calitate, conturând un ambient elegant, impunător şi productiv.

Cabinet Veneţia Lux 



Specialiştii Casa Mobilă Simex vă recomandă alegerea cabinetului din lemn masiv, întrucât veţi pune astfel în valoare fibra naturală a lemnului care, adaptată datelor de amplasament (dimensiuni, luminozitate etc.) şi activităţii desfăşurate, va aduce un aer de fineţe şi de stabilitate spaţiului pentru a satisface cele mai pretenţioase gusturi şi nevoi.
Cabinetele produse în fabricile Casa Mobilă Simex din Ardeal va oferă posibilitatea de a va exprimă propria personalitate şi viziune în amenajarea biroului prin paleta bogată de modele pe care v-o punem la dispoziţie.

 Cabinet Cristina



Toate cabinetele Casa Mobilă Simex sunt realizate integral din lemn masiv de fag şi tei, cu furnir din rădăcini de nuc, şi sunt ornamentate cu sculptură executată manual. Piesele de mobilier pot fi făcute la dimensiuni standard sau pe comandă, în funcţie de dimensiunile şi proiectul solicitat de client.

Cabinet Cleopatra Lux 



Dacă sunteţi adepţii unui anumit curent arhitectural, designerii noştri vă pot consilia în alegerea mobilierului potrivit stilului dumneavoastră de amenajare. Portofoliul Casa Mobilă Simex cuprinde o gama variată de colecţii în linie barocă, de inspiraţie Renascentistă sau în deplin stil Luis Filip.

Cabinet Cleopatra



Puteţi completa biroul din punct de vedere vizual şi funcţional cu un ansamblu de hol. Colecţiile noastre cuprind atât garnituri de cabinet, cât şi de hol, astfel încât puteţi alege exact acelaşi stil pentru ambele. Holurile Casa Mobilă Simex sunt lucrate, de asemenea, din lemn masiv de fag şi tei şi sunt disponibile într-o varietate de materiale: canapele şi fotolii tapiţate cu piele naturală de bovină, goblen, pluş şi mătase.

Hol Veneţia Lux 



Pentru a vizualiza toate modelele de cabinete şi ansambluri de hol, precum şi toate colecţiile noastre de mobilier (sufragerii, dormitoare, plasme TV, bucătării, uşi de interior şi exterior din lemn masiv), va invităm să accesaţi site-ul nostru: www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii