Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medici specialişti de la Anadolu Medical Center din Turcia vin la Constanţa

ro

09 May, 2016 00:00 18664 Marime text


Specialişti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi vineri, 20 mai 2016, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor cu probleme de oncologie, neurologie sau chirurgie toracică:
  • Prof. Dr. Yasar Kutukcu, specialist în neurologie
  • Prof. Dr. Serdar Turhal, specialist în oncologie medicală
  • Prod. Dr. Altan Kir, specialist în chirurgie toracică 
Organizatorul evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, stradă Timişana nr. 34, incintă clădire BRD, etaj 3, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicii şi le va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment. 
 
Evenimentul va avea loc vineri, 20 mai, la hotel Florida din staţiunea Mamaia: www.floridamamaia.ro
 
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală - gratuită - a medicilor specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii cu aceştia analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de şase luni.
 
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 20 mai se face doar pe bază de programare, la telefon - 0241 543 920 / 0735 550 999 - sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.
 
 
 
MEDIC CENTER CONSTANŢA
Reprezentant oficial pentru România al Anadolu Medical Center din Turcia
Obţineţi gratuit a doua opinie medicală a specialiştilor de la Anadolu Medical Center!
 
În calitate de reprezentant oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de oraşul de reşedinţă pe care îl aveţi, Medic Center vă facilitează accesul la a doua opinie medicală gratuită, oferită de experţii de la Anadolu Medical Center, şi va transmite informaţii legate de diagnosticare, analiză, tratament şi deplasare la clinică.    
 
Indiferent de afecţiune, dacă aveţi o boală diagnosticată de medicul dumneavoastră din România şi trimiteţi dosarul medical către reprezentaţii Medic Center, veţi primi o a doua opinie medicală gratuită şi opţiunile de tratament furnizate de medicii specialişti de la Anadolu Medical Center, alături de o estimare a costurilor, în cazul în care optaţi pentru deplasarea la clinică.
 
Dacă după primirea opiniei medicale de la specialiştii Anadolu Medical Center luaţi decizia de a merge la clinică, reprezentanţii Medic Center vor organiza întreaga deplasare pentru dumneavoastră:
  • programare în cadrul clinicii
  • rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
  • transfer gratuit de la aeroport la hotel
  • transfer gratuit zilnic de la hotel la clinică şi înapoi. 
Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia şi are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacienţilor internaţionali, astfel că, încă de la început, veţi fi preluat şi coordonat de o persoană vorbitoare de limba română, ce vă va îndruma pe toată perioada tratamentului şi se va ocupa de toate detaliile, permiţându-va să va concentraţi pe vindecare.
 
Foarte important: întrucât compania noastră, Medic Center, operează în baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preţurile practicate în relaţia cu pacienţii programaţi de către noi sunt aceleaşi pe care clinica le practică faţă de clienţii săi direcţi. Totodată, serviciile suplimentare pe care compania noastră vi le pune la dispoziţie sunt absolut gratuite, astfel încât nu numai că nu veţi plăti nimic în plus, dar veţi beneficia şi de servicii suplimentare.
 
Medic Center Constanta
Str. Timişana, nr. 34, incinta clădirii BRD, et. 4
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii