Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irina Tudorache şi Cameralibera.ro Un portal nou de anunţuri de închirieri pentru studenţi şi elevi

ro

20 Sep, 2014 00:00 2746 Marime text


Cameralibera.ro are ca scop  să vă informeze corect şi constant, să vă pună la dispoziţie un sistem electronic uşor de folosit şi rapid, prin care să găsiţi camera de închiriat de care aveţi nevoie, un coleg(ă) de apartament sau chiriaşul simpatic şi bun-platnic.

De această dată, sărim în ajutorul tinerilor şi mai ales al studenţilor, pentru a-şi găsi un loc de cazare pe măsura cerinţelor şi posibilităţilor lor.

Camere, garsoniere, apartamente de închiriat pentru studenţi

Toamna se numără bobocii şi se caută locuri la cămin sau garsoniere ori apartamente de închiriat. Acest fenomen a fost studiat de o tânără constănţeancă, absolventă a Universităţii de Arhitectură, Design şi Construcţii din Greenwich, Anglia. Ea a pornit, recent, o afacere online care vine în sprijinul celor ce oferă şi al celor ce caută apartamente, garsoniere sau camere de închiriat. 

Cum funcţionează portalul de anunţuri imobiliare Cameralibera.ro

În rândurile ce urmează, Irina Tudorache, iniţiatoarea proiectului, a descris, pe scurt, mecanismul de funcţionare al inovaţiei sale.
„Cameralibera.ro îi ajută pe tinerii care sunt în căutarea unei camere să îi găsească pe oamenii care oferă spaţii spre închiriat. Faceţi cunoştinţă cu Charlie, care este nou în oraş, şi este în căutarea unei locuinţe de închiriat, la un preţ accesibil. În acelaşi timp, Pamela are nevoie sa obţină nişte bani în plus, prin închirierea unei camere nefolosite din casa ei, şi trebuie să găsească persoana potrivită.
Prin publicarea unui anunţ de închiriere pe portalul de anunţuri imobiliare Cameralibera.ro şi prin sistemul nostru sigur de transmitere de mesaje între utilizatori, Charlie şi Pamela pot intra în contact şi sfârşesc prin a deveni colegi de apartament. Ambii au economisit timp, efort şi bani prin publicarea şi utilizarea Cameralibera.ro.“

De ce să te alături comunităţii Cameralibera.ro ?

Cameralibera.ro îi ajută pe cei aflaţi în căutarea unui spaţiu în care să locuiască să îi găsească simplu şi rapid pe cei ce oferă camere spre închiriere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zanet floarea 11 Feb, 2016 15:45 Bravo Irinuca, esti frumoasa si desteapta!