Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huawei Mate 20 Pro, un telefon cu o cameră uimitoare

ro

21 Mar, 2020 00:00 2485 Marime text
Huawei Mate 20 Pro este un concurent serios pentru cel mai bun smartphone, fiind împachetat cu putere extraordinară, o cameră fabuloasă cu un zoom impresionant și numeroase alte caracteristici premium.

Pe scurt, Huawei Mate 20 Pro este =cel mai impresionant și complet telefon pe care Huawei l-a produs vreodată și, pur și simplu, este unul dintre cele mai impresionante telefoane produse vreodată, concurând cu celelalte două titane pentru smartphone-uri din 2018, Apple iPhone XS Max și Samsung Galaxy Note 9.

Primul lucru pe care îl vei observa la Huawei Mate 20 Pro este că arată foarte asemănător cu flagship-ul Samsung din vară lui 2018, Galaxy S9. Designul de sticlă curbată de precizie folosit aici de Huawei este uimitor. Huawei Mate 20 Pro se simte mai greu în mână decât S9 (este, de asemenea, 189 de grame în comparație cu cele 163 de grame ale Galaxy S9), însă arată și mai premium. Există o margine, însă ultra subțire și pe Huawei Mate 20 Pro , care ajută la îmbrăcarea telefonului cu o husă mică.

Ecranul Huawei Mate 20 Pro urmărește tendința îngrijorătoare de creștere în dimensiune observată în industrie în ultimii doi ani, telefonul fiind echipat cu un panou OLED mare de 6,39 inci.
În ceea ce privește hardware-ul, Huawei Mate 20 Pro vine cu o suită hardware de bază. CPU 7nm Kirin 980, de exemplu, este cel mai rapid procesor mobil din lume, iar în combinație cu un generos 6 GB RAM, telefonul a returnat scoruri foarte puternice la teste.

Primele impresii sunt că telefonul oferă o performanță mixtă. Pe de o parte, este rapid, clar și sensibil ca orice alt smartphone. Și are o performanță orbitoare în teste. De fapt, pe hârtie, se pare că Huawei Mate 20 Pro este cel mai rapid telefon Android din jur.

Tot în ceea ce privește hardware-ul, Huawei Mate 20 Pro vine cu 128 GB spațiu de stocare și o baterie mare de 4.200 mAh.
Mai interesant este faptul că huawei Mate 20 Pro vine cu încărcare wireless de 15W care, cu încărcătorul wireless adecvat, va încărca telefonul cu o viteză similară cu conectarea acestuia la priză.

Telefonul are trei camere Leica pe spate. Obiectivul principal rămâne un dispozitiv incredibil de 40 de megapixeli. Iar pentru camera de selfie obții o cameră de 24MP.
Ceea ce este nou este că, în loc ca cea de-a treia cameră să fie doar pentru instantanee alb-negru, Huawei Mate 20 Pro are o cameră ultra-largă.

Aparatul foto folosește rezoluția suplimentară de la senzorul primar pentru a permite un zoom impresionant de până la 30x.
 

Verdict

Dacă alegi un Huawei Mate 20 Pro vei fi incredibil de mulțumit de acest telefon, pentru că el este tot ce a fost Huawei P20 Pro și multe altele. Are un ecran mai mare, un procesor mai rapid, o durată de viață mai bună a bateriei și un aranjament mai flexibil al camerei triple decât înainte. Este un smartphone excelent și unul care arată și se simte excelent și diferit față de mulțimea obișnuită a smartphone-urilor emblematice, din sticlă lucioasă, în special cu spatele din sticlă cu model subtil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii