Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Famous Luxury Perfumes Oferta de lux a anului - 1+1 GRATIS! Nu veți găsi ceva mai bun!

ro

12 Dec, 2016 00:00 10227 Marime text
Am dat startul cumpărăturilor de Crăciun cu o super ofertă! Până pe 25 decembrie, beneficiați de cea mai bună ofertă promovată până acum la achiziționarea celor mai apreciate parfumuri celebre din gama designer, Famous Luxury Perfumes: 1+1 GRATIS (primiți un parfum gratis la alegere pentru fiecare parfum achiziționat).
 
În plus, dacă vă aflaţi la prima comandă online, primiţi CADOU un set de testere Famous Luxury Perfumes în valoare de 56 de lei - câte un tester din fiecare parfum Famous Luxury Perfumes atât de damă, cât şi de bărbaţi. Grăbeşte-te: oferta este limitată pentru primele 3.000 de parfumuri comandate!
 
Calitatea bine-cunoscută a parfumurilor Famous Luxury Perfumes - cele mai apreciate parfumuri celebre din gama designer - va fi fără îndoială apreciată, aşa încât nu mai ezitaţi şi comandaţi cadoul perfect pentru cei dragi!

Comenzile se pot efectua pe www.parfumuri-celebre.EU completând formularul de comandă sau telefonic, la 0737.506.768.

Parfumurile Famous Luxury Perfumes sunt produse în Germania la fabrici ce realizează cea mai mare parte a parfumurilor celebre din gama designer, motiv pentru care nivelul calității parfumurilor Famous Luxury Perfumes este, sub toate aspectele (miros, esenţe, ingrediente, persistenţă), acelaşi ca şi la parfumurile similare produse pentru casele cu tradiţie în domeniu.
 
Esenţele de damă sunt exclusiv „apă de parfum” şi conţin concentraţia maximă de uleiuri aromatice pentru o persistenţă îndelungată care o să va surprindă.
1. Am eliminat: costurile cu brandul, distribuţia şi ambalajele scumpe
2. Am păstrat: CALITATEA
3.Am obţinut: preţul redus
   

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii