Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment medical exceptional Anadolu Medical Center!

ro

19 Sep, 2016 11:31 20254 Marime text

O echipa de medici specialisti de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, va oferi joi 6 octombrie, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor cu probleme de oncologie si urologie:

Fatih Agalar – Profesor Doctor in chirurgie oncologica

  • Chirurgie oncologica
  • Chirurgie minim invaziva si laparoscopica
  • Chirurgie robotica
  • Chirurgia sistemului gastrointestinal, a colonului, rectului si anusului
  • Chirurgia tiroidei – endocrina, chirurgie mamara
  • Reconstructii complexe ale peretelui abdominal – chirurgia tesuturilor moi 

Cemil UYGUR – Profesor Doctor in urologie

  • Chirurgia robotica
  • Prostatectomie radicala robotica
  • Urooncologie
  • Cancer de prostata
  • Cancer al vezicii urinare
  • Cancer renal
  • Cancer Testicular
  • Tumori retroperitoneale rare
Gazda evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, incinta cladire BRD, etaj 3, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicii si va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita a medicilor specialisti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicii analizele medicale traduse in limba engleza sau turca, nu mai vechi de 6 luni.
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuita din 6 octombrie se face doar pe baza de programare la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea  in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.


 
MEDIC CENTER CONSTANTA
Reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia
Obtineti gratuit a doua opinie medicala a specialistilor de la
Anadolu Medical Center
 
In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de orasul de resedinta pe care il aveti, Medic Center  va faciliteaza accesul la a doua opinie medicala gratuita oferita de expertii de la Anadolu Medical Center si va transmite  informatii legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.       

Indiferent de afectiune, daca aveti o boala diagnosticata de medicul dumneavoastra din Romania si trimiteti dosarul medical catre reprezentatii Medic Center, veti primi o a doua opinie medicala gratuita si optiunile de tratament furnizate de medicii specialisti de la Anadolu Medical Center, alaturi de o estimare a costurilor in cazul in care optati pentru deplasarea la clinica.

Daca dupa primirea opinie medicale de la specialistii Anadolu Medical Center luati devizia de a merge la clinica, reprezentantii Medic Center vor organiza intreaga deplasare pentru dumneavoastra:
  • programare in cadrul clinicii
  • rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
  • transfer gratuit de la aeroport la hotel
  • transfer gratuit zilnic de la hotel la clinica si inapoi
Foarte important: intrucat compania noastra Medic Center, opereaza in baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preturile practicate in relatia cu pacientii programati de catre noi sunt aceleasi pe care clinica le practica fata de clientii sai directi. Totodata serviciile suplimentare pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt absolut gratuite, astfel incat nu numai ca nu veti plati nimic in plus, dar veti beneficia si de servicii suplimentare.

Centrul Medical Anadolu acorda importanta sanatatii dumneavoastra
PROGRAM CHECK-UP

Oricine, indiferent de varsta, are nevoie de evaluari medicale periodice pentru a preveni afectiuni grave ale sanatatii. Aceste “screening-uri” de obicei cunoscute sub denumirea de "check-up" sunt foarte importante chiar daca nu exista acuze specifice.
Programele de Check-up medical reprezinta o serie de investigatii medicale specifice precum consultatii la medici specialisti, teste de laborator, investigatii radiologice, care permit stabilirea starii dumneavoastra de sanatate.
 
Unul dintre obiectivele fundamentale ale medicinii contemporane este luarea masurilor necesare inainte ca afectiunea sa apara. Screening-urile periodice contribuie la identificarea afectiunilor latente. Aceste programe de control efectuate in cadrul Anadolu Medical Center ofera o sansa pentru diagnosticarea timpurie a multor afectiuni, inclusiv a cancerului si poate scurta procesul de tratament.
Indispozitiile zilnice pot parea normale insa aceste semne ar putea fi precursorii diverselor afectiuni cronice. Persoanele cu probleme de sanatate in familie sunt de asemenea considerate a fi intr-o clasa de risc mai ridicata si necesita atentie medicala in mod frecvent.

Scopurile programelor de check-up sunt:

  • identificarea afectiunilor latente
  • promovarea stilului de viata sanatos
  • reducerea mortalitatii 
Pentru informatii suplimentare despre programele de check-up Anadolu Medical Center sau pentru programari in cadrul clinicii din Turcia, ne puteti contacta la 0241 543 920.

Medic Center Constanta

Str. Timişana, nr. 34, incinta cladirii BRD, et. 4
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro

Website www.anadolu-medical-center.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii