Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Estee Lauder - de la începuturi spre imperiu de lux

ro

22 Dec, 2020 18:22 5436 Marime text

Estee Lauder Corporation, înființată în 1946, se bucură încă de faimă la nivel mondial. O caracteristică distinctivă a acestui brand de lux este utilizarea de tehnologii avansate și descoperiri inovatoare în crearea produselor cosmetice. Cele mai înalte standarde de calitate, cercetări științifice strategice, testarea obligatorie a produselor - toate acestea sunt principiile companiei.


Un pic de istorie

Este Lauder, fondatoarea mărcii, a trăit o viață lungă și interesantă, care s-a încheiat în 2004. A fost o legendă și cea mai strălucită figură din industria frumuseții. Ea a reușit să vadă noua viață a marelui imperiu creat de ea - corporația Estee Lauder, care include în prezent 28 de mărci, iar vânzările sale acoperă peste 130 de țări din întreaga lume. Cel mai important lucru pe care l-a îndrăgit din copilărie Este (așa se numea fetița în familie) a fost dragostea pentru frumusețe. Unchiul John Schotz a devenit primul ei profesor în acest domeniu, iar primii ei parteneri comerciali au fost hotelurile și saloanele de frumusețe, unde și-a prezentat primele produse, ulterior, după ce s-a căsătorit cu Joseph Lauder, afacerea s-a transformat într-una comună. Magazinul din New York, Saks Fifth Avenue, a prezentat deja în 1948 brandul Estee Lauder în vitrinele sale, iar din 1950 celebrul Neiman Marcus a început să vândă aceste produse cosmetice. Începând cu Londra la magazinul universal Harrods, din 1960, Estee Lauder și-a răspândit marca în întreaga lume.

„Poziția mea actuală nu este rezultatul viselor sau speranțelor, ci al muncii grele”, îi plăcea lui Este să repete. Și chiar așa este: ea însăși a învățat consultanții tehnica ei unică de vânzare (ea a venit cu ideea de a distribui mostre gratuite de produse și de a oferi cadouri la cumpărare), a comunicat cu clienții, nu a ratat aproape niciun magazin nou deschis de produse cosmetice. Fata întreprinzătoare știa că, dacă cineva îi va încerca cosmeticele o dată, succesul va fi asigurat, clientul va veni din nou și le va spune și altora despre asta.
 

Produse de lux

Astăzi brandul Estee Lauder numără diferite produse cosmetice, despre care fiecare femeie care se respectă cunoaște. De la fond de ten până la ruj pentru buze, fiecare poate să găsească exact ceea ce are nevoie.

Legendarul fond de ten Estee Lauder este cunoscut de toate fashionistele, și este utilizat de foarte multe vedete. De asemenea, make-up artiștii profesionali au doar păreri bune despre produsele cosmetice ale brandului. Acestea sunt fabricate din ingrediente naturale și sigure pentru sănătate.
 

Parfumuri Estee Lauder - rafinament și eleganță

O nișă aparte a brandului sunt parfumurile. Acestea au cucerit cu notele sale. Colecția numără arome pentru orice vîrstă și caracter, oferă încredere în sine. Brandul reprezintă muza modernă, valorile unei femei independente și încrezătoare, cu un stil aparte.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii