Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum iti poti face cunoscuta afacerea cu ajutorul pungilor biodegradabile

ro

01 Oct, 2019 12:44 4430 Marime text
Promovarea afacerii în era schimbării climatice. Pungile biodegradabile personalizate, prietenoase cu mediul.
 
Imaginea unui brand e una dintre cele mai importante dimensiuni ale acestuia, direct legată de performanța pe piață. Produsele prietenoase cu mediul lasă astăzi o impresie puternică majorității consumatorilor, imprimând brandului o imagine „eco-friendly”. Pungescu.ro a creat o linie verde de pungi, pentru promovarea afaceriilor clienților săi. Pungile biodegradabile personalizate Pungescu reunesc două mari atuuri: campanie de promovare ieftină, bagvertisingul fiind probabil cea mai puțin costisitoare cale de a-ți face publicitate, și asocierea cu valorile „verzi”, de responsabilitate față de mediu.



Grija față de mediu a brandului aduce reputație
Pentru ca brandul să funcționeze și să genereze rezultate trebuie să își construiască o reputație. Grija față de mediu a brandului aduce reputație și face ca potențialii consumatori să capete încredere în brand. Pungescu.ro este producător de pungi personalizate biodegradabile, certificate la nivel european TUV, pungi 100% biodegradabile, compostabile și reciclabile. Promovarea afacerii pe astfel de pungi biodegradabile personalizate arată viitorului client că brandul este unul pe care se poate conta.  
 
Pungescu.ro promovează o utilizare responsabilă a pungilor. Pungescu.ro dorește să participe la rezolvarea problemei globale a deșeurilor din plastic oferind produse prietenoase cu mediul înconjurător. Pungi biodegradabile personalizate Pungescu se vor descompune, în timp, în materiale naturale (apă, biomasă și bioxid de carbon), fără să devină nocive pentru mediu. Mai multe detalii gasiti pe acest site.
 
La Summitului ONU privind acțiunile în domeniul climei, din data de 23 septembrie 2019, liderii lumii și-au prezentat planurile pe termen lung, în condițiile în care Australia și țările insulare de pe tot Globul riscă să fie înghițite de ocean până la sfârșitul secolului, dacă încălzirea globală continuă și gheața de la poli continuă să se topească în ritmul actual.
 
Problemele climatice ne afectează tot mai mult iar oamenii au început să devină tot mai conștienți de riscurile pe termen lung ale lipsei de protejare a mediului. Consumatorul va ajunge la asocieri puternice, favorabile cu un brand, dacă brandul afișează și susține imaginea eco-friendly. Pungile biodegradabile personalizate Pungescu sunt prietenoase cu mediul, fiind din bioplastic iar branduirea unor astfel de pungi poate fi cea mai ieftină concretizare a valorii „eco-friendly” pe care vreți să o asociați brandului dumneavoastră.



A fi eco-friendly,  valoarea adăugată a unui brand imprimat pe pungi biodegradabile
Lucrarea „Customer-Based Brand Equity Model”, de Kevin Lane Keller, descrie procesul ce duce la construirea unor branduri puternice. Acest model se referă în special la valoarea adăugată a unui brand. Grija față de mediu poate fi acea valoare adăugată.
 
Conform BrandZTM, valoarea totală a celor mai valoroase 100 de mărci din lume a crescut cu peste 150% în ultimii 12 ani, ajungând la o valoare de circa 3,6 miliarde dolari. Pentru ca brandul sa functioneze si sa genereze rezultate, trebuie să demonstreze și responsabilitate față de una dintre cele mai stringente probleme ale momentului, mediul.
 
Imaginea brandurilor reprezintă un mijloc de diferenţiere al produselor sau serviciilor şi a strategiei bazate pe puterea publicităţii. Brandurile experimentale furnizează consumatorului o experienţă ce merge dincolo de simpla cumpărare a produsului. A cumpăra un produs care știi că este prietenos cu mediul poate să ofere experiența confortului psihologic unui consumator care primește tot mai des informații despre degradarea mediului înconjurător din cauza poluării.
 
Pungile, alături de articolele din plastic de unică folosință, sunt printre cele care poluează cel mai tare mediul, cel puțin jumătate din cantitatea de plastic care există astăzi fiind produsă în ultimii 15 ani, conform unor studii. Pungile biodegradabile personalizate Pungescu sunt prietenoase cu mediul, fiind din bioplastic, transformând un produs amenințător pentru mediul înconjurător într-unul prietenos.
 
Oferta de pungi personalizate Pungescu
Pungescu.ro oferă variate modele de sacoșe, în format banană sau maiou. Sacoșele se pot personaliza în funcție de preferințe: pe o singură fațetă sau pe ambele, pentru a servi cu succes la promovarea afacerii dumneavoastră.
 
Pungescu produce sacoșe personalizate biodegradabile, imprimate sau simple, la cele mai bune prețuri din România. Prețurile sacoșelor de plastic se calculează în funcție de grafică, dimensiune, cantitate și grosime. Transportul sacoșelor personalizate este gratuit în principalele orașe din țară.
Comanda minimă pentru pungi biodegradabile Pungescu este de 10.000 bucați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii