Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai apreciate branduri de țigări de foi

ro

28 Feb, 2020 17:52 10567 Marime text

Care sunt cele mai apreciate branduri de tigari de foi?
Tigarile de foi, cunoscute si sub numele de cigarillos, cafe cigars, demi-tasse sau tin cagars reprezinta de fapt niste fratiori mai mici ai trabucurilor. Marimile standard sunt in general similare cu ale unor tigari obisnuite, insa daca vorbim despre selectie, savoare si aroma, atunci cu siguranta un pachet de tigari de foi nu va mai avea nimic in comun cu cele obisnuite.
 
Din ce sunt facute si care sunt cele mai apreciate branduri de tigari de foi?
O tigara de foi poate fi considera un trabuc in miniatura si majoritatea fumatorilor de trabuc le prefera atunci cand au putin timp la dispozitie pentru a le savura.
Un pachet de tigari de foi va contine niste stick-uri de tigara ceva mai subtiri decat trabucurile si nu depasesc in general 10cm in lungime, in timp ce inelul se incadreaza in 10mm.
Fumarea unei tigari de foi dureaza in general 5-10 minute si din acest motiv pot fi considerate un pas potrivit pe care il poti face inainte de a trece in “liga” fumatorilor de trabucuri.
 
Din ce sunt facute tigarile de foi?
In functie de producator, majoritatea tigarilor de foi sunt realizate din acelasi filler (tutunul folosit la umplutura) si wrapper (invelisul exterior) utilizate pentru crearea trabucurilor aceluiasi brand.  Din acest motiv am si mentionat ca pasionatii de trabucuri apeleaza la tigari de foi cand au putin timp alocat delectarii.
 
Care sunt cele mai bune tigari de foi?
Exista o multime de branduri de tigari de foi pe piata insa criteriile principale in functie de care isi castiga popularitate sunt, desigur, calitatea si pretul.
Pretul nu este neaparat un determinant si iti voi da si un exemplu in acest sens in randurile urmatoare.
Tigarile de foi produse de brandurile renumite, cum ar fi Cohiba, Montecristo, Clubmaster sau Italico sunt numai cateva dintre favoritele impatimitilor, cu cele mai bune vanzari.
 
De ce tigari de foi Cohiba?
Pentru nativii insulei Cuba, termenul Cohiba era folosit pentru a descrie frunzele rulate de tutun pe care le fumau. Astfel se poate spune ca termenul “Cohiba” a fost cel care a denumit pentru prima oara conceptul de tutun.
Cohiba a fost primul brand creat dupa Revolutia Cubaneza din 1966 si inclusiv pana in ziua de astazi reprezinta sofisticare, exclusivitate si lux. Tigarile de foi Cohiba sunt fabricate din tutun atent selectionat din regiunea Vuelta Abajo.
Cohiba Short reprezinta o noutate pe piata tigarilor de foi, cu un nou format si o impachetare pe masura - tigari ambalate individual in celofan, un pachet cu sistem original de deschidere si un inel Cohiba.
 
De ce tigari de foi Montecristo?
Unul dintre cele mai prestigioase branduri la nivel mondial, Montecristo isi trage numele din renumitul roman al lui Alexandre Dumas, “Contele de Monte Cristo”, care fusese citit pentru torcedorii (persoanele care ruleaza trabucurile) din fabrici in 1935.
Tigarile de foi Montecristo sunt prestigioase pentru eleganta si delicatetea ce le caracterizeaza. Realizate din tutun 100% cubanez, din regiunea Vuelta Abajo si cu binecunoscuta savoare cubaneza, tigarile de foi Montecristo reprezinta o experienta perfecta atat pentru cunoscatori, cat si pentru fumatorii noi.
Montecristo Club, este varianta formatului club cu aroma specifica de tutun cubanez si intensitate medie, in varianta ambalata de 10 stick-uri.
 
De ce tigari de foi Clubmaster?
Succesul tigarilor de foi Clubmaster este determinat in principal de gustul de o puritate aparte a tutunului procesat, care ofera momente de placere de neuitat.
Clubmaster Mini Filter White sunt cigarillos in format mini (cu o lungime de 70 mm si o grosime de 7 mm), cu filtru. Tutunul folosit provine din Sumatra, oferind o experienta a fumatului foarte placuta, de intensitate slaba. Impachetare de 10 cigarillos, cu note usoare dulci, de cacao.
 
De ce tigari de foi Italico?
Desi probabil reprezinta unele dintre cele mai ieftine tigari de foi de pe piata, Italico investeste mult in blendul pe care il creeaza.
Cea mai mare parte a tutunului folosit pentru tigarile de foi Italico este crescut pe plantatii din Italia, ceea ce le ofera gustul si aroma unice. Vrand sa adauge un plus de unicitate, italienii au experimentat cu tutunul italian Dark Kentucky, folosit ca filler pentru tigari, invelit in frunza de tutun Kentucky italian folosit ca wrapper.
Italico Giallo Suave, asa cum ii spune si numele, are o intensitate slaba catre medie, si ofera o experienta placuta a fumatului, la un pret imbatabil.
In cazul in care in continuare ai ramas indecis, poti oricand sa mergi intr-unul dintre magazinele El Unico, unde vei primi consultanta personalizata din partea angajatilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii