Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai frumos cadou de Crăciun vine de la aBeauty Clinique Gift Vouchere, mai aproape de irezistibila lume a perfecţiunii

ro

12 Dec, 2014 00:00 2561 Marime text
Deschis de o lună la Constanţa, aBeauty Clinique a devenit deja locul preferat de mulţi constănţeni în căutarea perfecţiunii trasate de vedetele de la Hollywood. Şi cum luna cadourilor este prilejul perfect pentru a le face celor dragi surprize plăcute, domnii, şi, de ce nu, şi doamnele, trebuie să ştie că aBeauty Clinique a creat câteva pachete speciale. Acestea constau în vouchere cadou la tratamentele corporale atât de necesare în această perioadă... îndestulătoare a sărbătorilor.

Aşadar, puteţi achiziţiona un Gift Voucher Class în valoare de 200 de lei împreună cu şedinţe de slăbire prin Criolipoliză sau un Gift Voucher Class de aceeaşi valoare împreună cu pachetele VelaS, mai mari de 800 de lei. Împreună cu pachetele VelaS de până la 2.200 de lei, puteţi beneficia de un Gift Voucher Special de 350 de lei, iar alături de pachetele VelaS mai mari de această sumă, veţi beneficia de un Gift Vocuher VIP de 500 de lei. În luna decembrie, aBeauty Clinique are aceste vouchere cadou la un preț mai scăzut decât valoarea acestora. Este singura dată pe an când se întâmplă asta (căci şi Moş Crăciun vine doar o dată în an). Aşadar, pentru un voucher de 200 de lei, clientul plătește 180 de lei, pentru cel de 350 de lei, clientul plătește 299 de lei, iar pentru Gift Vocuherul de 500 de lei, preţul achitat este de 399 de lei.
 
Cei care încă nu cunosc ofertele irezistibile propuse de aBeauty trebuie să ştie că de şedinţele de răsfăţ pe care le propune clinica de înfrumuseţare s-au bucurat o mulţime de vedete internaţionale precum Madonna, Eva Longoria, Victoria Beckham, Fergie şi chiar Justin Timberlake. Este vorba despre o serie de servicii de tratament de lux (la preţuri decente), servicii profesionale şi cu rezultate imediate.
 
Aşadar, fie că vrei să faci un cadou inspirat unui partener de afaceri sau unei persoane apropiate care ţine foarte mult la imaginea şi la sănătatea sa, un aBeauty Gift Voucher poate fi cea mai bună soluţie.
În Constanţa, aBeauty Clinique vă aşteaptă pe bulevardul Tomis nr. 93, la numărul de telefon: 0758.837.016 sau la e-mail constanta@abeauty.ro. Grăbiţi-vă! Moşului nu-i place să aştepte!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii