Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceas analogic sau smartwatch? Ce să alegi?

ro

09 Nov, 2020 20:42 3438 Marime text

 
Ceasul este un obiect care conferă stil și distincție imaginii noastre personale. Acest accesoriu însoțește marea majoritate a oamenilor. Desigur, unii preferă ceasul de tip analog și alții s-au lăsat cuceriți de popularele ceasuri inteligente. Hai să vedem câteva dintre diferențele care există între aceste două tipuri de ceasuri.
 
Am menționat anterior că aceste accesorii conferă distincție imaginii noastre personale, așa că putem spune că ceasurile analogice au acest mare avantaj. Liniile de design ale acestor ceasuri analogice nu se demodează și au o gamă largă de modele, adaptându-se perfect oricărei ținute pe care dorim să o folosim. În plus, ceasurile analogice au linii foarte simple în stilul lui „more is less”.
 
 
În cazul ceasurilor analogice, spre deosebire de ceasurile inteligente, odată cu trecerea timpului, valoarea lor tinde să crească. Piesele clasice ale unor brand-uri precum Patek Philippe, Rolex sau Audemars Piguet pot deveni articole care valorează milioane, datorită design-ului lor clasic.
 
Deși aceste ceasuri barbatesti încorporează zi de zi funcții noi cu ajutorul cărora utilizatorii lor pot măsura timpul în diferite moduri, este demn de remarcat faptul că smartwach-urile au un avantaj mai larg în această secțiune, deoarece datorită tehnologiei lor pot oferi multe altele funcții decât ceasurile mai clasice.
 


Ceas bărbătesc  oferte

 
La rândul lor, ceasurile inteligente ne oferă o mare varietate de modele, putând deveni un accesoriu util pe care îl putem adăuga la ținutele noastre. La aceast lucru trebuie să adăugăm și alte funcționalități suplimentare, în afară de faptul că ne arată ora, cum ar fi schimbarea interfeței noastre de gestionare, măsurarea ritmului cardiac, contor de calorii arse, playere muzicale, sistem de navigație, notificări de mesagerie, printre altele. Prin urmare, aceste ceasuri inteligente ar fi extrem de utile pentru acei sportivi care doresc să-și îmbunătățească activitatea fizică într-un mod mai mult sau mai puțin precis.
 
 
Un dezavantaj al acestor ceasuri inteligente, spre deosebire de ceasurile analogice, este că, în timp, tind să se devalorizeze până la a deveni învechite. Noi versiuni ale smartwatch-urilor apar an de an pe piață, încorporând de obicei noi caracteristici care oferă utilizatorilor o gamă mai largă de funcții. La aceasta, trebuie să adăugăm și actualizările de software, deoarece după o anumită perioadă de timp, dispozitivul nostru nu va mai primi actualizări și, odată cu trecerea timpului, va deveni depășit.
 

Smartwatch Black Friday oferte

 
Pe scurt, ceasurile analogice și ceasurile inteligente au modele care pot fi adaptate oricărui tip de oameni, este la latitudinea fiecărui utilizator să-l aleagă pe cel care se potrivește cel mai bine stilului lor.
 
Dacă optăm pentru eleganță și stil, are mult sens să optăm pentru un ceas analogic, deoarece, așa cum am menționat mai devreme, îndeplinește anumite caracteristici care ne vor aduce cu siguranță beneficii.
 

Ceas bărbătesc - oferte

 
Dacă dorim un ceas barbatesc cu un stil modern adăugat la unele funcții suplimentare, ar fi inteligent să optăm pentru un smartwatch, deoarece ne va ajuta să măsurăm activitatea fizică, să ne schimbăm interfața de gestionare, să primim notificări de mesagerie, printre alte funcții.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii