Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri istețe pentru un street style look inspirat

ro

13 Apr, 2020 18:27 6313 Marime text
 

 
Pentru a atrage privirile atunci când ieși pe stradă, n-ar trebui să-ți lipsească un outfit cool, completat de o pereche de pantofi sport și ochelari de soare care să-ți pună în valoare look-ul.
 
După ce ți-ai ales cu grijă hainele, al doilea pas este să găsești o pereche potrivită de pantofi sport pentru dama. Poți alege între diferitele modele de pantofi sport sau teniși care sunt foarte ușor de asortat ținutelor de stradă.
 
Variantele cu talpa butucănoasă, care amintesc de anii ’80, continuă să fie în trend și în acest sezon. Îi poți combina ușor cu jeanși, rochii sau pantaloni cu croiuri aerisite. În plus, dacă ești mai mică de înălțime, poți câștiga câțiva centimetri în plus, avantaj pe care îl oferă și pantofii sport cu platformă.
O alegere inspirată sunt și sneakerșii sau tenișii înalți, care au devenit foarte populari. Atenție doamnelor minione! Persoanele care nu sunt suficient de înalte trebuie să ia în considerare că aceștia sunt genul de pantofi care scurtează piciorul.
Deși pantofii sport albi sunt încă pe val, nici cei foarte colorați nu se lasă mai prejos. Pentru ca ei să fie “vedetele” ținutei, încearcă să nu alegi piese vestimentare la fel de colorate și să rămâi în spectrul neutru.
 
Pentru că urmează zile însorite, nu uita că ai nevoie de un accesoriu de nelipsit, care să-ți protejeze ochii. Cele mai mari case de modă te îmbie și anul acesta să-ți completezi colectia de ochelari de soare cu cele mai cool modele, ținând cont de forma feței.
Dacă te numeri printre cele care au fața în formă de inimă, ai putea să încerci modele tip cat-eyes, cu rame colorate și lentile în tonuri deschise.
Tipului de față rotundă i se potrivesc ramele dreptunghiulare sau pătrate. Acestea pot fi decorate cu pietre care, de asemenea, au tendința de a alungi fața.
Norocoaselor care au tipul oval li se potrivesc cam toate tipurile de ochelari de soare. Mai trebuie să țină cont doar de nuanța tenului și de coafură.
Atunci când ești posesoarea unei fețe cu formă pătrată, în general, și fruntea este lată, de aceea  este ideal să optezi pentru modele cu rama lată, nu foarte ascuțită, în nuanțe închise.
 
Nu-ți mai rămâne decât să-ți faci puțină ordine în garderobă, să vezi la ce renunți și ce urmează să achiziționezi, astfel încât să te bucuri de piesele de rezistență cât mai multe sezoane.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii