Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Romana are un nou director general

ro

18 Mar, 2013 17:43 1108 Marime text
Adrian Misu Manolache este noul director general al C.N. “Loteria Romana” S.A.

Domnul Adrian Misu Manolache a fost numit in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor din data de 13.03.2013 membru al Consiliului de Administratie iar in sedinta Consiliului de Administratie din aceeasi data a fost numit in functia de Director General al C.N. “Loteria Romana” S.A.

“Loteria Romana este una dintre cele mai importante companii nationale, cu un specific aparte. Pentru mine este o provocare profesionala si sunt onorat sa ocup aceasta functie in cadrul companiei.” – Adrian Misu Manolache, Director General al C.N. “Loteria Romana” S.A.

Domnul Adrian Misu Manolache are 35 de ani si este licentiat in Relatii Internationale la Universitatea Romano-Americana Bucuresti. Detine o bogata experienta in domeniul bancar, fiind angajat al Bancii Comerciale Romane inca din anul 2000. In aceasta perioada a ocupat pe rand diverse pozitii in cadrul companiei, ultima functie ocupata in perioada 2007 pana la numirea in functia de Director General al C.N. “Loteria Romana” S.A. fiind aceea de Director Regional Corporate al Bancii Comerciale Romane.                

Biroul Relatii Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii