Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Loteria Romana 10 Decembrie 2015

ro

10 Dec, 2015 11:17 966 Marime text
“FULG DE NEA”, unul dintre cele mai apreciate lozuri in plic, ocupa un loc de special in preferintele jucatorilor in fiecare iarna. Succesul produsului loteristic, face ca lozul emis pentru a treia oara de catre Loteria Romana sa aduca norocul, o data-n plus, in casele romanilor, cu putin inaintea sabatorilor de iarna si, de ce nu, poate chiar in noaptea dintre ani.
Lozul “FULG DE NEA” este la dispozitia tuturor jucatorilor incepand chiar din aceasta saptamana.
 
 “FULG DE NEA” aduce jucatorilor Loteriei Romane un numar de 287.511 premii in valoare totala de 937.500 lei.
 
Cu numai 2,5 lei, “FULG DE NEA” ii asteapta pe cei care-si vor sa-si incerce norocul in orice agentie a Loteriei Romane si sa inceapa altfel, nu numai o noua zi ci si o noua viata.
Premiile pe care jucatorii le vor castiga tragand lozul “FULG DE NEA”, pornesc de la posibilitatea uneia sau mai multor incercari pe drumul spre noroc si continua cu multe premii importante in bani cu valori de 50 de lei, 100 de lei, 1.500 de lei, 5.000 de lei precum si marele premiu de 25.000 de lei.
 
Preocuparea LOTERIEI ROMANE ramane aceea ca jucatorii sa poata alege intotdeauna cel mai potrivit produs loteristic din portofoliul companiei, in functie de anotimp si, de ce nu, in functie de preferintele si importanta momentului pe care il traiesc.
 
Lozul “FULG DE NEA” aduce jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul pentru castigarea unor premii deosebite in bani. Indiferent care dintre produsele Loteriei Romane este jocul lor preferat, sarbatorile de anul acesta aduc norocul si intr-un “FULG DE NEA”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii