Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să lucrezi la Primăria Costineşti? Este un post vacant

ro

23 Mar, 2017 22:53 5582 Marime text
Primăria Costineşti angajează secretar-dactilograf debutant. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, Primăria Costineşti organizează la data de 13 aprilie 2017, ora 9.00 proba scrisă şi în data de 15 aprilie ora 14.00 interviul, pentru ocuparea unei fucnţii vacante de secretar dactilograf debutant în aparatul de specialitate al primarului.

Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii şi să aibă abilităţi şi aptitudini corespunzătoare specificului postului.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Primăriei Costineşti în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial. Acestea vor conţine obligatoriu copie act de identitate, formular de înscriere, copie acte de studii şi alte acte care să ateste efectuarea unor specializări în domeniu, cazier judiciar, adeverinţă care să ateste starea corespunzătoare de sănătate şi declaraţie pe proprie răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Bibliografia şi actele necesare la dosar se găsesc şi la avizierul instituţiei cu sediul în Costineşti, strata Catedrala Tineretului nr. 8. Relaţii suplimentare la numărul de telefon 0241.734.342  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii