Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Administrativ Teritorială oraş Ovidiu organizează concurs

ro

16 Oct, 2016 22:04 1476 Marime text
Unitatea Administrativ Teritorială oraş Ovidiu organizează concurs de promovare într-o funcţie publică de conducere vacantă de şef-serviciu – Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat. Concursul se defăşoară la sediul Primăriei Ovidiu, din strada Sănătăţii. Pe 14 noiembrie, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, data interviului urmând să se afişeze odată cu rezultatul probei scrise.

Candidaţii trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durară, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti – inginerie civilă, specializarea construcţii civile, industriale şi agricole, pentru şef serviciu ADPP; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum doi ani; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul instituţiei şi pe pagina de internet a primăriei. 

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii