Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un taxi s-a răsturnat, iar o clientă aflată înăuntru a ajuns la spital

ro

06 Jun, 2015 23:16 1188 Marime text
 
Un accident de circulaţie a avut loc în comuna clujeană Floreşti, acolo unde un şofer a virat stânga fără să se asigure şi a fost lovit de un taxi. În urma impactului, această ultimă maşină s-a răsturnat, iar o clientă aflată înăuntru a fost rănită.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia străzii Avram Iancu cu Poligonului din Floreşti (Cluj), acolo unde un şofer nu a fost atent când a vrut să vireze stânga şi a fost acroşat de un taximetru, care venea din sens opus, informează România TV.

„Un conducător auto, care circula spre Huedin, la intersecţia cu strada Poligonului, ar fi virat stânga fără să se asigure corespunzător şi a fost acroşat de un taximetru condus regulamentar din sens opus. În urma impactului, taximetrul s-a răsturnat, iar o pasageră din acest vehicul, în vârstă de 29 de ani, a fost rănită. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, pentru City News, citat d România TV.

Potrivit martorilor, tânăra era în stare de şoc la venirea ambulanţei. Medicii i-au acordat primul ajutor înainte de a o transporta la spital.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii