Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa vrea birou de presă. Primul pas a fost deja făcut

ro

07 Nov, 2016 00:00 1554 Marime text
Un post de referent de specialitate I - Compartimentul Relaţii Publice este scos la concurs de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Concursul pentru ocuparea postului vacant de referent de specialitate I, Compartimentul Relaţii Publice, se desfăşoară în două etape: proba scrisă şi proba interviu.
 
„Ne dorim înfiinţarea unui birou de presă. Acest concurs este primul pas în înfiinţarea acestui birou, care se va ocupa atât de relaţiile cu publicul, cât şi de relaţia cu mass-media. Ne dorim că acest birou să transmită şi lucrurile pozitive, nu doar pe cele negative“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul unităţii sanitare, Cătălin Grasa.
 
Dosarele pot fi depuse până pe data de 25 noiembrie, acestea urmând să fie selectate până la 29 noiembrie. Pe data de 5 decembrie pot fi depuse contestaţii privind dosarele respinse. Proba scrisă este programată pe data de 6 decembrie, la ora 10.00, la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Rezultatele probei scrise vor fi afişate pe 7 decembrie. În aceeaşi zi pot fi depuse contestaţii la proba scrisă. Interviul se va desfăşura pe data de 8 decembrie, la ora 10.00. A doua zi, 9 decembrie, vor fi afişate rezultatele. Tot atunci pot fi depuse şi contestaţii.
 
Concursul se va desfăşura conform metodologiei de concurs afişate la sediul unităţii şi pe site-ul acesteia. Dosarele de participare la concurs se depun la Serviciul RUNOS.
 
Candidaţii trebuie să aibă specializare în jurnalism - ştiinţele comunicării, vechime în domeniu de şase ani şi şase luni, cunoştinţe de limba engleză, cunoştinţe operare PC, capacitate de comunicare. De asemenea, aceştia trebuie să aibă cetăţenia română, cetăţenia altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul in România; totodată, trebuie să cunoască limba româna, scris şi vorbit; să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate. Candidaţii trebuie să nu fie condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, unei infracţiuni de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii