Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanţa face angajări! Este scos la concurs un post de conducere

ro

12 Jul, 2018 09:11 2642 Marime text

Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa organizează concurs pentru ocuparea prin recrutare a funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu Managementul Documentelor.
 
Concursul va avea loc la sediul din bulevardul Tomis nr. 112, după cum urmează: dosarele de înscriere se depun în perioada 11 iulie – 30 iulie, între orele 09:00-10:00, la Serviciul Resurse Umane de la aceeaşi adresă, probele suplimentare, testarea cunoştinţelor în domeniul tehnologiei informaţiei: Word, Excel şi testarea competenţelor lingvistice de comunicare în limbi străine: limba engleză – nivel bază, au loc, în data de 10 august, ora 10:00. Proba scrisă va avea loc pe data de 10 august, de la ora 13:00. Data şi ora susţinerii interviului se afişează odată cu rezultatele la proba scrisă.
 
Condiţii de participare
 
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăute la art. 54 din Legea nr. 188/1999, r2, cu modificările şi completările ulterioare. Trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii. Vechimea trebuie să fie de minimum 2 ani în exercitarea funcţiei publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii