Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa angajează

ro

17 Sep, 2016 00:11 5686 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa, cu sediul pe strada Unirii, nr. 104, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante din cadrul Biroului Resurse Umane, Direcţia Financiară, Organizare Personal:
  • 1 post de inspector clasa I, grad debutant. Sunt necesare studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă, în specializarea ştiinţe economice, administrative, juridice; cunotinţe operare PC nivel mediu.
  • 1 post de inspector clasa I, grad principal. Se cer studii de licenţă absolvite cu diplomă în specializarea ştiinţe economice, administrative, juridice; cunoştinţe operare PC nivel mediu; experienţă de minimum cinci ani.
  • 1 post referent, clasa III, grad superior . Candidatul trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, să ştie să lucreze pe calculator şi să aibă o experienţă de minimum nouă ani.
Concursul se va desfăşura astfel:
  • Proba scrisă pe data de 18 octombrie, ora 10:00
  • Proba interviu pe data de 20 octombrie, ora 14:00
De asemenea, mai sunt vacante următoarele posturi în cadrul Compartimentului de informatizare, registratură şi relaţii cu publicul, Direcţia financiară, organizare personal:
  • 2 posturi de inspector clasa I, grad debutant. Sunt necesare studii universitare în domeniul ştiinţe economice, ştiinţe administrative, ştiinţe juridice, matematică şi ştiinţe ale naturii, informatică; cunoştinţe de operare pe calculator nivel mediu.
Concursul se va ţine astfel:
  • Proba scrisă pe 19 octombrie, ora 10:00
  • Interviul pe 21 octombrie, ora 14:00.
Dosarele de concurs se depun la sediul instituţiei, în termen de 20 de zile lucrătoare începând cu data de 16 septembrie. Tot de la sediul instituţiei se pot obţine şi date privind conţinutul dosarului de concurs şi bibliografia. De asemenea, pentru relaţii suplimentare puteţi suna la 0341.180.112.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daria 16 Jul, 2018 10:55 Poate si poate acel SEVICIU va face ceva si Pt acei bolnavi beneficiari de as socială.Aici ma refer la angajati care au salariu min pe economie si fac nefăcute.Purtinduse execrabila cu bolnavi care zisese ii au in grija.Nu cred sa strice ceva ceva verificări ai acestora.Multi fiind CALAI pt si asa oropsiți bolnavi beneficiari.Anchetele verificările la domiciliile acestora este REZOLVAREA.Va asigur de asta.Doar si doar daca va pasa si B inenteles daca doriti sa mai iesiti din acele birouri făcînd si teren.
  • Dan 11 Dec, 2017 20:02 Se fac angajari la sev de asistenta siciala. Poate asa sa aiba personal si pt ANCHETELE SICIALE care trebuiau facute persoanelor bolnave.Asistenti sociali ai acestor bolnavi le sint si calai.Haideti dn-elor faceti anchete si pe teren nh doar PE COLTUL BIROULUI.Asa ii astazi sint oameni care nu au vazut o ancheta deee ani si ani buni.Aveti salari faceti treaba s-au lasati pe alti care vor sa faca.Oameni/bolnavi v-or muri cu zile si ii ve-ti avea pe constiinta.Da in cazul in cafe acesta ii.