Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale angajează. Doar femei

ro

16 Sep, 2017 00:00 4049 Marime text
În vederea realizării unei rezerve de operatori la centrala telefonică în cadrul U.M. 0572 Bucureşti (Biroul - Răspuns Apel „112“ Argeş), Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizează concurs de selecţie.
 
Candidatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română, să aibă vârsta de până la 35 de ani, media de promovare a examenului de Bacalaureat să nu fie mai mică de 7,00, să cunoască foarte bine şi să aibă capacitatea de a se exprima clar şi corect în limba română, să nu fi fost condamnate penal printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune săvârşită cu intenţie, să nu fi executat o pedeapsă cu închisoarea ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni din culpă şi să nu fie în curs de cercetare sau judecată într-un dosar penal.
 
Probe de concurs: evaluare psihologică (probă eliminatorie), evaluare la pregătirea fizică (probă eliminatorie), examinare profesională, tehnologia informaţiei, noţiuni generale de geografia României, limbă străină.
 
Nota minimă de promovare a fiecărei probe din cadrul examinării profesionale este 7,00. Tematica şi perioada de desfăşurare a interviului de selecţie şi a concursului vor fi comunicate la sediul Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Argeş (strada Victoriei nr. 60-62, Piteşti, judeţul Argeş, număr de telefon: 0248.212.173).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii