Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria orașului Năvodari, județul Constanța angajează. Ce posturi sunt vacante

ro

25 Oct, 2018 22:27 1185 Marime text
 În conformitate cu prevederile art.7 alin.(I) si (4)din Hotărârea Guvernului nr.286/2011, pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale, imediatsuperioare personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, actualizată, Primăria orașului Năvodari, județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante :  
  • Un post asistent social principal-  studii superioare de lungă durată în domeniul asistenței sociale, aviz de exercitare a profesiei eliberat  de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, treaptă de competență profesională principal, vechime necesară în specialitatea studiilor - minimum 5 ani -Centrul de zi pentru copii.
  • Un post inspector de specialitate - studii superioare de lungă durată în domeniu socio-cultural, gradul II, vechime necesară în specialitatea studiilor - minimum un an, constituie avantaj activitatea cu grupuri de copii -Centrul de zi pentru copii.
  • Un post coordonator personal de specialiate- studii sanitare postliceale, grad principal, vechime necesară în specialitatea studiilor minimum 5 ani- Creșa nr.20.
Concursul se organizează la sediul Primăriei Orașului Năvodari, astfel :
  • 19.11.2018, ora 09.00- proba scrisă pentru posturile vacante de asistent social principal, inspector de specialitate, coordonator personal de specialiate;
  • interviul va avea loc în maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, respectiv a probei practice.
Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art.3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 privid stabilirea principiilor generale  de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale, cu modificările și completările ulterioare.

Candidații depun dosarul de concurs în termne de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a , pentru ocuparea unui post vacant, respectiv de la data de 25.10.2018 până la data de 07.11.2018.

Dosarele de înscriete trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 6 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, actualizată.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia stabilită se afișează la sediul Primăriei orașului Năvodari.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei orașului Năvodari și la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Compartimentului Resurse Umane- telefon 0241/761603 sau 0241/760353
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii