Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari are nevoie de un inspector de specialitate

ro

10 Oct, 2018 16:10 1472 Marime text
Primăria Năvodari, din judeţul Constanţa organizeată un concurs în vederea ocupării locului vacant  de inspector de specialitate. 
Candidaţii care vor să participe trebuie să aibă în vedere faptul că în data de 22 octombrie va avea loc proba scrisă la ora 10.00 la sediul Primăriei Oraşului Năvodari, iar interviul se va susţine într-un termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. 

Concursul se referă la ocuparea funcţiei temporar vacant de inspector de specialitate, gradul II, studii superioare de lungă durată – Compartiment Secretariat.

Dosarele de înscriere se pot depune în termen de cinci zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, la sediul Primăriei Năvodari. 

Condiţiile de participare pe care candidaţii trebuie să le respecte în vederea depunerii dosarelor de concurs pentru postul de inspector de specialitate sunt: candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi vechime în specialitatea studiilor de minimum un an. 

Mai multe detalii se pot obţine la sediul Primăriei Năvodari din strada Dobrogei nr 1. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii