Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Primăria Orașului Techirghiol

ro

22 Dec, 2018 17:33 1807 Marime text
Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța, organizează concurs:

- în cadrul Formației Întreținere Parc de Recreere-Amenajare Mal Lac, pentru ocuparea pe durată nedeterminată, a două posturi contractuale de execuție vacante de muncitor necalificat, treapta profesională I, nivelul studiilor-nu este cazul, vechime în specialitatea studiilor-nu este cazul;
- în cadrul Compartimentului Reparații și Întreținere Grădina Boranică, pentru ocuparea pe durată determinată a două posturi contractuale de execuție vacante de muncitor necalificat, treapta profesională I, nivelul studiilor-nu este cazul, vechime în specialitatea studiilor-nu este cazul.

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Orașului Techirghiol, strada Dr. Victor Climescu nr. 24, județul Constanța, în data de 14.01.2019, ora 10.00, proba practică și interviul în data de 16.01.2019, ora 14.00.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la afișarea anunțului, la sediul Primăriei Orașului Techirghiol, județul Constanța.

Condițiile de participare la concurs, actele necesare înscrierii sunt afișate la sediul și pe site-ul Primăriei Orașului Techirghiol: www.primariatechirghiol.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Orașului Techirghiol și la telefon 0241735622.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii